Forlystelsesparker

Forlystelsesparkerne i Danmark

Når sommeren nærmer sig, sker der altid det samme. Børnene begynder at spørge, hvornår Djurs Sommerland åbner, og den første udflugt til en af de store forlystelsesparker i Danmark er altid en stor fornøjelse. Det hører sjældent til de billige udflugter, men i vores familie beslutter vi os hvert år for, hvilken forlystelsespark vi i år køber årskort til, og så skifter vi lidt mellem dem.

Hvilken forlystelsespark er favoritten?

Hvilken forlystelsespark, der er bedst, er det meget delte meninger om, og jo flere af Sjovforbørn.dks brugere, der sætter deres stemme, jo bedre kan vi regne med karaktererne. Så kig med herunder og se, hvordan fordelingen er lige nu, og sæt selv din stemme. Du kan se hvor mange der har stemt ved at føre musen henover stjernerne.

1 – Fårup Sommerland

Stort sommerland beliggende i skyggefuld skov. Mange forlystelser for både store og små børn. Meget stort vandland med rutsjebaner og børneaktiviteter. Til de helt små er der gode puslefaciliteter med gratis bleer og ammestue. Der kan lejes trækvogne, klapvogne og garderobe.

2 – Djurs Sommerland

Kom og tag på sørøvertogt i årets nyhed, Piraten, som er Danmarks største og hurtigste rutschebane! I bliver løftet op i 32 meters højde og får rigtig vind i sejlene, når det går nedad med en topfart på afsindige 90 km/t. Landets grummeste rutschebane er ikke noget for sarte landkrabber! Og skulle der alligevel være et par stykker i jeres besætning, kan de gå på opdagelse i det nye Piratland, så længe turen varer. Med mere end 60 forlystelser til legebørn i alle aldre og et kæmpestort Vandland er Djurs Sommerland det bedste sted at tilbringe en dejlig sommerdag med hele familien. De flotte temalande gør parken til en oplevelse for alle sanser, med alt fra de store sug i Thors Hammer og Ørnen til den fantasifulde udfoldelse i det gigantiske Western Legeland, omgivet af krudtrøg og guldgravere. Skal det hellere være vådt, kan I tage turen nedover kæmpevandfaldet på Colorado River eller besøge Vandland, hvor The Wave sætter unge surfere på prøve og vandrutschebanerne har svimlende ture til enhver vandhund – voksen, midtimellem eller lille. Til de mindste legebørn er der massevis af tilbud rundt om i parken og et helt Lilleputland med sjove forlystelser som Karlos Taxi og Karolines Helikopter.

3 – Tivoli København

Tivoli er en smuk gammel park med mange forlystelser, fine spisesteder. Tivoli har 30 spisesteder, 25 forlystelser, børneteater, revyteater, pantomimeteater, artistoptræden,udendørs rockscene (Plænen), koncertsal med internationale solister, dirigenter, orkestre og ballet gæstespil, jazzklub, Vise-Vershus, Tivoli-Garde og tusindvis af blomster. Mange smukke blomster og dekorationer. Nyeste attraktion i den gamle have er en kæmpestor og flot rutschebane Dæmonen.

4 – Legoland

I LEGOLAND® er DU helten. Oplev en verden af LEGO® klodser, ta’ på vikingerejse, rid til det vilde Vesten eller sluk brande. Mærk suset med den seje rutschebane X-treme Racers eller hop på Dragen, der kører modige børn og voksne tilbage til Middelalderen fyldt med mystik og eventyr. Pas på! Lige rundt om hjørnet huserer Captain Roger og hans horde af vilde sørøvere, og under vandet venter årets sejeste nyhed Atlantis på at blive opdaget. Her kan du komme med de modige LEGO dykkere på ekspedition. Opdag en fantastisk undervandsverden med ubåd, skibsvrag, tropiske fisk og en skat fyldt med kostbare ædelstene. Men vær forsigtig! Atlantis’ skat bliver bevogtet af levende hajer! Nu har du mulighed for at springe køen over til udvalgte forlystelser i LEGOLAND. De har nemlig indført et Quick Pass, hvor du fortæller hvilken dag, du kommer på besøg, så sender de pr. email dine billetter til dig. Når du kommer ind i LEGOLAND, kan du springe køen over til de planlagte forlystelser. Se selv mere om Quick Pass her.

5 – Sommerland Sjælland

Det 400.000 m2 afskærmede naturområder indeholder bl.a Sjællands største vandland med 650 meter vandrutschebaner i alle sværhedsgrader. Børnebassin for de mindste (Husk badetøj). Derudover er der forlystelser for både store og små, bl.a Vildkatten Sjællands største rutschebane med loop. Her er også trampoliner, hoppepuder, kanoer og joller. Minizoo.

6 – Bonbon-Land

BonBon-Land er en smuk 16 år gammel temapark som er bygget op på baggrund af mågeklatter, hundeprutter osv., som tilbyder et bredt sortiment af attraktioner for alle aldersgrupper, fra små baby karruseller til store rutsjebaner med frit fald og loop. Desuden er der restauranter, ishuse, og masser af muligheder for at sidde udendørs og nyde den medbragte mad. Derudover har Børneteateret, Søløveshowet og Cowboy-klovnen Bang-Bang underholdning 3 gange hver dag.I højsæsonen vil Cirkus BonBon-Land ligeledes underholde 3 gange om dagen. Særdeles god adgang til Handicaptoiletter og puslefaciliteter. Under 90 cm. Fri adgang. Når entreen er betalt er der fri adgang til alle forlystelser.

7 – Tivoli Friheden

Med forlystelser og aktiviteter for børn i alle aldre er der noget for enhver i Tivoli Friheden! Prøv de mange forlystelser for hele familien. Prøv f.eks. Brand Alarm – Til Små Brandmænd! Drømmer du om at blive brandmand? Så er Tivoli Frihedens forlystelse – BRAND ALARM – lige noget for dig. Her skal du med fuld udrykning i stigevognen slukke ilden i bygningen før alle andre. Slukker du branden først, er du en vaskeægte brandmænd. Hvis du trænger til at slappe af fra farten og spændingen har vi masser af underholdning på programmet. Pjerrot tryller for de mindste i sin egen have, og Fru Frø & Hr. Kanin hilser på. Pausen fra forlystelserne kan også bruges i det 5000 m2 store Tivoli VanDvittig. Her kan børn og barnlige sjæle lege med vand, mens den medbragte mad kan tilberedes på de store griller. Eller besøg vores 2000m2 store indendørs legeland, hvor mindre børn kan boltre sig i hoppeborge og boldhav eller k

Skriv et svar