Ripleys Believe It or Not

Hvornår har du senest oplevet at dine børn ikke ville hjem fra et museum…?
Ripley´s Believe It or Not er en kalejdoskopisk samling af rariteter og kuriøse fænomener fra hele verden – det ene mere skørt og spektakulært end det andet.
Her kan du opleve verdens højeste, tykkeste og grimmeste mennesker, skrumpehoveder som Jivaro-indianerne i Ecuador lavede af deres fjenders hoveder, kvinder som ved hjælp af ringe strækker deres hals til en længde af 38 cm, manden med to pupiller i hvert øje – og verdenshistoriens længste næse.
Se også manden, som blev født uden underkrop, men alligevel blev en dygtig artist, komponist, orkesterleder og filmskuespiller – og i øvrigt en fortrinlig svømmer, dykker og jonglør.
Blandt de mere besynderlige hobby-beskæftigelser kan du se en statue af den amerikanske præsident Lincoln lavet 100% af pengesedler, og efterligningen af et kendt maleri lavet af 60 stykker almindeligt toast-brød ristet i en brødrister, og en flot buste lavet helt og holdent af dele fra gammeldags skrivemaskiner. Eller det usædvanlige Geisha-frimærkemaleri lavet af mere end 5000 frimærker. Eller det store portræt af Dronning Margrethe lavet udelukkende af lommeuld.
Ripley´s forunderlige verden er i sandhed mangfoldig og uendelig.
Believe It or Not !

Skriv et svar