5 sjove og hyggelige aktiviteter til barslen

Barselstiden er forskellig for alle kvinder. For nogle flyver tiden fornøjeligt af sted; baby er sød og skøn og sover godt om natten. For andre er det hele lidt mere besværligt; baby græder meget, sover lidt og dårligt, og der er i det hele taget ikke meget alenetid. Det er sikkert, at enhver har en helt personlig historie at fortælle, men barselstiden er for de fleste en tid, som aldrig bliver glemt. Uanset hvilken type barsel, som netop DU har, kan du herunder finde gode råd til nogle sjove aktiviteter.

Barselsaktiviteter for nybagte forældre

1. Babysvømning: Mange børn elsker vand, og til babysvømning er mor eller far også med i vandet. Det er en hyggelig aktivitet at lave sammen med barnet, og samtidig møder du andre nybagte forældre.

2. Ud i naturen. Tag barnevognen med ud, få frisk luft og motion. Det er også sundt for dig såvel som dit barn at få luft og lytte til naturens lyde. Sørg for at have en god barnevogn. Find den bedste barnevogn her.

3. Babymassage. Nærhed, nussen og aen. Det er sundt at blive rørt ved, og særligt i de første leveår er det vigtigt at opleve nærhed og tryghed. Giv din baby en dejlig, blid massage med en babyolie. Vælg en olie uden parfume.

4. Venindehygge (med baby). Det er hyggeligt at gå på café med din veninde og have din baby med. Det kan anbefales at være på forkant og vælge en børnevenlig café, hvor du også kan amme i fred og ro.

5. Babyrytmik og babygymnastik. Stimulér dit barns sanser og rytme. Babyrytmik handler først og fremmest om at åbne barnets sanser ved hjælp af instrumenter, bolde, puder og andre redskaber. Babygymnastik kan også give barnet en god og sund start på livet. Meld dig og din baby på et hold, og mød andre nye forældre.

Skriv et svar