Lav hjemmelavet lækkerier med børnene

Ønsker du at hygge med dine børn med nogle hjemmelavet lækkerier i ferien eller måske i weekenden? Der findes et hav af muligheder, når det kommer til bagværk og andre finurlige ting, du kan lave sammen med dine børn. Dog er det ikke altid lige nemt at være kreativ og finde på nye ting at lave. Derfor kan du i denne artikel læse om, hvilke slags hjemmelavet lækkerier du kan lave med børnene, som helt klart er et kæmpe hit hos dem. Så vær klar til en hyggelig dag med dine børn i køkkenet, hvis du vælger at afprøve én eller begge af disse ideer!

Lav flotte regnbue muffins

De fleste børn og barnlige sjæle ELSKER farver. Så hvorfor ikke tage dette med ind i din tankegang, når du skal lave lækkerier med dine børn? Du kan nemlig vælge at lave regnbue muffins, ved at anvende forskellige farvedråber i bagningen. Der findes et hav af forskellige farver, så det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser. Måske du mere er til at lave muffins i en enkelt farve, så er dette også muligt. Hvis du eksempelvis bager med en pige, kan I lave lyserøde prinsesse muffins. Eller måske du bager sammen med en dreng, og han ønsker monster muffins i en vild blå eller grøn farve. I kan vælge at personliggøre muffins, så det passer til netop jer! Her er det kun kreativiteten der sætter grænserne, og det er et sikkert hit til børnene.

Den helt moderne bubblevaffel – lav det hjemme hos dig selv!

Du har sikkert spist en selv eller hørt om det før – de yderst populære bubble vaffels! De traditionelle vafler bliver skiftet ud med vafler med en slags bobler på. Derefter samler man denne vaffel, og putter en masse tilbehør i, som falder i ens egen smag. Typisk tilføjes der først is, så en form for smeltet chokolade, syltetøj eller fløde – og så noget crunch på toppen i form af eksempelvis vingummier, frisk frugt eller chokolade. Og nu er det muligt for dig at lave denne yderst lækre dessert hjemme hos dig selv! Med dette bubble vaffel jern kan du nemlig lave en personlig bubble vaffel hjemme hos dig selv, og tilføje alle de lækkerier til den, som du og dine børn er vilde med! I kan vælge at købe netop den is I selv er vilde med og toppings, så I kan personliggøre jeres helt egen bubblevafler!

Skriv et svar