På “Charterferie” i Danmark

Nu er er ikke lang tid til høje plusgrader og sommer og sol! Men der er desværre stadig længe til, at du kan komme på din næste charterferie, og ventetiden er jo nærmest ikke til at holde ud. For kunne man selv bestemme, så ville man afsted lige nu. Men der må du desværre være lidt mere tålmodig. I stedet for kan du prøve en anden type ferie, hvor du trækker stikket og nyder naturen. Det er billigt, hyggeligt og mindeværdigt.

Her får du en guide til den bedste sheltertur med venner.

Book dit shelter

Find et shelter du synes er lige i top. Det kan være midt ude i den vilde skov, ud til den smukke blå kyst eller tæt på klippeskråninger og dyreliv. Med mange sheltere, og især i højsæsonen, er det vigtigt, at booke det først, så man er sikker på, at der er plads, og så der ikke forekommer overbooking. Du kan finde dit shelter og booke det på Bookshelter.dk.

Lav god mad på Trangia

Og hvad skal du så bruge til den bedste “Shelter get-away” tur?

Mad, ja,det skal du da have, og god og ordentlig varm mad, det er jo sjældent man siger nej tak til det, Med et Trangia stormkøkken kan du lave lækker varm mad til dig og alle vennerne. Bare fordi man ikke er på rigtig chartertur, så kan man da godt leve lidt luksus, og for at gøre det endnu nemmere, så kan du køb Trangia stormkøkken online her.

Hold dig varm i posen

Det er sjældent at man tage sin dyne med sig ud i naturen, derimod så sover man i sovepose, og så er det også vigtigt, at have en der duer og kan hjælpe med at holde på kropsvarmen. Selvom det måske er plusgrader udenfor, så bliver det aldrig ligesom den stuetemperatur vi er vant til. Så find en sovepose med godt for, og sørg også for at den er lang og bred nok, så du rigtig kan boltre dig.

Skriv et svar