Krav på kompensation ved forsinket fly

Hvis dit fly har været forsinket kan du have krav på kompensation fra flyselskabet, og det kan potentielt være mange penge som du har krav på – Flypenge.dk sørger for, at du får op til 4.500 kr. pr. passager i kompensation forsinket fly, samt andre eventuelle erstatninger som du også kan være berettiget til.

Flypenge henter dine penge hjem

Vælg Flypenge.dk for en fantastisk betjening, med deres nemme og hurtige kundeservice og hjælp hele vejen igennem sagen. De vil løbende informere dig om sagen. Hvis de vinder sagen bliver dine penge overført til din bankkonto hurtigst muligt – professionelt, hurtig og informerende under hele processen. Hvis ikke de vinder sagen for dig koster deres hjælp dig ikke en krone.

Flypenge kører med princippet ”no cure, no pay”, hvilket er til stor fordel for dig. Får du ikke din kompensation, skal du ikke betale en krone til dem.

Samtidig er flypenge autoriseret af Rigspolitiet som inkassoselskab. Det betyder altså, at de kan inddrive dine penge for dig, såfremt at flyselskabet ikke vælger at udbetale din kompensation.

Med deres hjælp er det let for dig, og du kan bare læne dig tilbage og slappe af, mens de klarer alt arbejdet for dig – du slipper derfor for arbejdsbyrde. Du kan nemt oprette dig og sende dine oplysninger til dem, hvorefter de tager over, og du ikke skal gøre andet end at vente på svar. Flypenge.dk vil kæmpe for din sag og vil hjælpe dig med alt i forbindelse med flyproblemer.

Du skal igennem tre hurtige online skridt hos flypenge.dk for at få din erstatning.

Det første du skal gøre er at finde ud af om du er berettiget til erstatning. Det er desværre ikke alle forsinkelser, der berettiger dig til erstatning. Den nemmeste måde at finde ud af det på er ved at bruge og udfylde flypenges online kalkulatoren, der vil fortælle dig, om du har krav på kompensation. Derudover fortæller den dig også, hvor stor en erstatning du har krav på.

Herefter skal du indtaste dine kontaktinformationer og bekræfte betingelserne. Efter dette er du klar til at modtage din erstatning.

Skriv et svar