Kom i mål med planlægningen af dit barns konfirmation

Skal dit barn konfirmeres inden for den nærmeste fremtid, og vil du gerne være helt sikker på at skabe den perfekte dag for dit barn? Så er planlægningen helt afgørende og går forud for udførelsen af denne særlige dag. For at gøre det let for dig at komme i mål med planlægningen, kan du med fordel læse med videre. I denne guide får du nemlig en række gode råd til at få planlagt et brag af en konfirmationsfest for dit barn.

Påbegynd planlægningen i god tid

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du begynder på at planlægge konfirmationen i rigtig god tid. Faktisk går de fleste allerede i gang nogle år forinden med blandt andet at sætte kryds i kalenderen den pågældende dato samt finde de perfekte lokaler, hvis festen skal holdes ude. Dit barn er ikke det eneste, der skal konfirmeres i konfirmationsdagene, hvorfor der kan forekomme lang ventetid på lokaler disse dage.

Ved også at få sendt invitation til konfirmation afsted i god tid, så kan gæsterne sætte kryds i kalenderen. Du kan altså få alle dem med, du havde tænkt dig, inden de booker datoen til noget andet.

Lav en huskeliste for at undgå forglemmelser

Der er rigtig mange ting, der skal planlægges til en konfirmation. Finder du det svært at holde styr på det hele, kan du udarbejde en huskeliste, hvorpå du skriver alt ned, du skal have styr på. Det gælder alt lige fra gæsteliste og invitationer til mad og konfirmationskørsel. Med en huskeliste ved hånden kan du hele tiden følge med i, hvad du mangler at planlægge.

Undgå at stresse

Det kan være rigtig svært ikke at føle sig stresset, når man planlægger en så særlig dag som en konfirmation. Der kan tillige opstå uhensigtsmæssige situationer, som at kokken bliver syg, eller at du ikke kan leje de lokaler, du havde tænkt dig at afholde festen i. Forsøg alligevel at undgå at stresse alt for meget, da alt sammen nok skal løse sig i sidste ende.

Lad konfirmanden være med gennem hele processen

Som forælder vil man gerne skabe den bedste dag for sit barn. Den bedste måde at sikre dette på, er om end at inddrage dit barn i planlægningsprocessen. Lad dit barn få lov at bestemme noget, såsom hvad der skal serveres af mad, eller hvordan invitationerne skal designes.

Skriv et svar