Hvorfor ikke tage børnene og resten af familien med på camping?

Det er ikke altid lige nemt at rejse en tur til udlandet med hele familien for at slappe af. Det vil i sidste ende blive en meget dyr aktivitet, hvis det ville være den eneste måde, som man kunne holde ferie på. Men det er det heldigvis ikke. Der er mange forskellige måder at slappe af på – også i Danmark, og her kan børnene more sig og hygge sig sammen på Lægårdens Camping.  Måske kan de endda skabe sig nogle nye venskaber og pludselig være en god ven rigere. Hvis du leder efter en campingferie med masser af aktiviteter for børnene, så læs med her.

Aktiviteter for børnene

Børnene skal selvfølgelig ikke kede sig på ferien, og det kommer de bestemt heller ikke til på Lægårdens Camping. Her er der nemlig mange forskellige aktiviteter for børnene. Der er blandt andet en Mini Zoo, hvor dine børn kan møde forskellige dyr. Det er dyr som:

  • Heste og æsler
  • Høns og ænder
  • Geder og får osv.

Der er mange flere dyr, som dine børn kan møde, og de kan komme helt tæt på dem. Samtidig er det også en lærerig oplevelse, hvor de lærer en masse nyt om de forskellige dyr. Som du kan se, er der altså mange aktiviteter for børn.

Der er også en stor legeplads, hvor dine børn kan lege rundt som de vil, og de kan faktisk både bruger en svævebane på hele 30 meter, og de kan køre ræs på mooncars.  Børnene kommer hermed bestemt ikke til at kede sig, og hvis de er flere sammen, kan de altid løbe rundt og finde på nye aktiviteter sammen. Børnene kan møde andre nye børn her ved de forskellige aktiviteter, og der er faktisk også en hundeluftningsfold, hvor din hund kan løbe rundt og lege.