Det skal du lave med dine børn i vinterferien

Skal du holde vinterferie med dine børn i det nye år? Hvis du gerne vil finde på noget hyggeligt, som I kan lave sammen, er det ikke nødvendigvis for tidligt at begynde på planlægningen af jeres ferie. Der er flere fede ting, der koster nogle penge, men I kan også sagtens finde på noget rigtig hyggeligt med et mere knapt budget. Jeres ferie afhænger derfor både af dit budget og jeres ønsker.

Hold ferie på ski

Har du været med dine børn på skiferie før? Hvis ikke, er det bestemt værd at prøve. Først og fremmest er det rigtig sjovt for hele familien at stå på ski. I behøver ikke at være øvede for, at det bliver sjovt. I vil nemlig hurtigt få færden af det. Udover det er naturen altid enormt smuk. Der er noget rigtig hyggeligt over at være på skiferie, fordi I kan bruge hele dagen på at være udenfor og så være indenfor med en kop varm kakao om aftenen. Hvis I skal på vinterferie, er det selvfølgelig essentielt med noget skiudstyr, så find skihjelme her.

Rejs ned til varmen

Hvis du er træt af kulden, kan du også rejse ned til varmen sammen med dine børn. Så kan I bruge tiden på at rende rundt i jeres badetøj og spise is i stedet. Der er altid noget rart over en ferie, hvor I bare kan læne jer tilbage og slappe totalt af.

Hold ferie hjemme i stuen

I behøver slet ikke rejse nogle steder hen for at holde en hyggelig vinterferie. I kan sagtens klare det hele derhjemme. I kan bruge jeres ferie på at bage nogle lækre boller, drikke varm kakao, se alle jeres favoritfilm og spille alle de brætspil, I har liggende inde i skabet. Det kan være mindst lige så hyggeligt som en uge på ski.