Hedbanz for kids!

Gæt ”hvem er jeg?” og få en masse gode grin. Nogenlunde sådan kan spillet Hedbanz for kids! kort beskrives.
Spillet er et super hyggeligt familiespil, der indbyder til smil og morskab, når man skal gætte hvilken rolle man har fået.
Hver spiller får ved spillets start et pandebånd og heri kan indsættes et kort, der er trukket fra en bunke på bordet. Kortet i pandebåndet viser hvad den pågældende spiller ér i runden. Man kan være alt fra et farligt dyr til en madvare.
Enkelt og ligetil at gå i gang med!

At hitte ud af, hvad der præcist gemmer sig på ens kort i panden, kan vise sig at være mere udfordrende end som så. Men heldigvis også ganske morsomt! De andre deltagere må kun svare ja og nej på spillerens spørgsmål: er jeg et dyr, en ting, er jeg stor, kan jeg spises osv.

Børn fra indskolingsalderen vil med fordel kunne være med og få meget ud af spillet. Reglerne er enkle og medfølger på dansk. Der er et timeglas med i spilleæsken, så I kan tage tid når der spørges.

Hedbanz for kids! er et spil med en god dynamik og et hurtigt flow. Det kan nemt spilles på 20-30 minutter, så der er ingen undskyldning for ikke at spille en eftermiddag eller en aften før ungerne skal i seng. Spillet øver barnet i at formulere sig og stille relevante spørgsmål i en given situation. Det er super sjovt uanset om man er 5 eller 55 år!

Læs mere

Skriv et svar