Sådan kan du tjene penge som freelancer og få mere ferie

Der er flere og flere som i dag starter som freelancere, fordi de ønsker at tjene penge, og have mere frihed i hverdagen. Mange der starter som freelancere ønsker at komme til at leve af deres virksomhed, hvilket selvfølgelig gør at de kan arbejde hvor de vil, og hvornår de vil. Du bør dog fuldstændig sætte dig ind i freelancers ret til Barsel hvis du er gravid.  Det er dog ikke alle der ved præcist hvad de skal lave og tjene penge på, når de skal i gang. Derfor har vi i denne artikel valgt at lave en oversigt over potentielle muligheder for dig at starte som freelancer og selvstændig og hvis du vil finde endnu flere måder at tjene penge på, så kan du besøge https://pengeskole.dk/ som har flere hundrede muligheder og tips.

Tekstforfatter

Noget af det første som du kan overveje, er om du kan finde ud af at skrive relativt hurtigt, og om du har en fornuftig grammatik, for så kan det være at du skal overveje at blive en freelance tekstforfatter. Det eneste det kræver for dig som en freelance tekstforfatter, er at du har en computer og mulighed for at internet, så du kan sende dine tekstdokumenter til dine kunder.

Her kan du faktisk også leet komme til at arbejde for nogle markedsføringsvirksomheder, som ofte skal bruge tekstforfattere til mange af deres opgaver for deres egne kunder.

Lav små opgaver på fiverr

Der findes også en hjemmeside som hedder fiverr, hvor du kan lave små opgaver, og tjene mellem 5 dollars og 20 dollars på hver eneste opgave. Hvis du kan finde noget som er meget simpelt, og noget du kan lave hurtigt, som eksempelvis kan være tekstforfatter opgaver, designe logoer til virksomheder, læse korrektur og mange andre ting, så kan du faktisk komme til at tjene ret mange penge igennem en service som dem.

Bliv en virtuel eller telefonisk assistent

Denne mulighed er der ikke særligt mange der kender til. Men du kan faktisk hos mange virksomheder få mulighed for at blive deres virtuelle eller telefoniske assistent. Det betyder at du enten skal besvare deres kundehenvendelser per mail, eller tage telefonen for dem, så de kan koncentrere sig om deres forretning. Men det giver dig friheden i at kunne sidde hjemme i dit eget hjem og passe deres telefon, mens du måske endda opbygger din egen virksomhed.

Telefonsælger

En af de mere kendte muligheder er også at blive en freelance telefonsælger. Der findes utroligt mange virksomheder derude, som søger mulighed for at få en sælger tilknyttet, men ikke ønsker at forpligte sig selv til en fast løn, men nøjes med at give provision per salg, eller per møde du booker for dem. Her kan du faktisk (hvis du har evnerne) tjene ret mange penge som freelancer, hvilket dog også kræver at du bruger lang tid på denne opgave og lære virksomhedernes produkter at kende.

Konklusion

Freelancer er en af de fedeste jobmuligheder når man har børn, og det giver dig langt flere muligheder for at få en sjov ferie med børnene. Læs eventuelt også vores artikel om gode ideer til den perfekte ferie med børn her.

Skriv et svar