Pigen i muren

Gode letlæsningsbøger til nybegyndere kan synes at være en konstant mangelvarer. Når ungerne først har knækket læsekoden vokser læselysten heldigvis. Så gælder det bare om, at give dem massevis af små og store læseoplevelser.

Forlaget alrune er på banen med en sød og charmende bog i den lidt uhyggelige genre.

Vi følger drengen Mille der er på ferie med sin mor og far på et stort slot. Undervejs på rundturen fortæller guiden at en lille pige engang blev muret levende inde i slottets mur, af sin far på stedet. Hendes knoglerester ligger tilbage og det siges, at hun indimellem banker om natten. Da aftenen falder på og Mikkel selv skal sove på slottet er han urolig.

Hvad med pigen, der blev muret inde? Mikkel beslutter sig for at gå tilbage til stedet, men på vejen bliver han pludselig meget overrasket. Hvad er det mon, der er på spil?

”Pigen i muren” er en hyggelig og enkel let-læsningsroman for nybegyndere, der gerne vil overraskes og alligevel have et lille smil på læben.
Bogens forfatter Jørn Jensen har forfattet en velfortalt og enkel historie, der vil fornøje mangen en novice udi læsningens kunst.
Med et Lix på 7 er teksten i sagens natur uhyre simpel, men alligevel lykkes det at skabe indhold.

Køb Pigen i muren online

Skriv et svar