Lou 2 – Sommerferie i Møgstrup

Tegneserie for piger! Det er lige præcis hvad serien om Lou ér. En super flot tegneserie om en tolvårig storbypige der bor alene med sin mor. I serien følger vi hendes tanker og oplevelser mens hun bevæger sig fra barn til voksen og gør sig en række sjove, skøre og skægge erfaringer med livet. Lou er en bestemt lille damer med sine meningers mod. Hun går op i sit tøj og bruger gerne tid sammen med veninden Mina. Moren er et kapitel for sig selv. Distræt og dårlig til at komme ud blandt mennesker sidder hun og lader sig opfange af computerspillenes diffuse verden frem for at skrive på sin roman. Sin far har Lou aldrig mødt, men savner heller ikke.

I bind 2 ”Sommerferie i Møgstrup” er det blevet sommerferietid og stakkels Lou må en tur ud på landet til sin trælse mormor. Allerværst at tænke på er, at Tobias sammen med sin familie er flyttet til en anden by. Stakkels Lou er lun på Tobias men kan ikke få det sagt. Og nu er det for sent! Heldigvis er hun ikke ene om at være forelsket. De to emailer til hinanden.

I Møgstrup hvor mormor bor er der kedeligt og trist. Tanken om flere rosenkål er uudholdelig. Heldigvis dukker drengen Paul op. Han er slet ikke som Tobias men kan så meget andet. Paul spiller ukulele, og ikke guitar som Tobias. Langsomt bliver Lou glad for Paul. Lous mor er derimod sat på prøve. Mormor leger Kirsten Giftekniv og det er ikke spor sjovt! Slet ikke når manden er et dumt skvadderhoved. Men måske er mormor trods det slet ikke så sur og dum som de begge går og synes. Kan de få hende til at smile og være venlig?

Endnu engang rammer Julien Neel plet med sin tegneserie om mor og datter. Et flot og fantastisk fint portræt af en lille familie og hverdagslivet fortalt med et glimt i øjet, charme og varme! Her er ingen tvivl om at forfatteren nære stor respekt for de karakterer der illustreres samtidig med der næres et stort og oprigtigt ønske om at underholde godt og længe. Intentionen er fin og planen lykkes til fulde! ”Sommerferie i Møgstrup” er en rigtig morsom tegneserie der både har noget på hjertet og evner at fylde sin læser med latter og smil!

Køb Lou 2 – Sommerferie i Møgstrup online

Skriv et svar