Frøken fine har været på ferie

Hverdagslivet på godt og ondt er i centrum i Katrine Marie Guldagers dejlige og livskloge små bøger om pigen Fine.

I ”Frøken Fine har været på ferie” følger vi hvordan Fine efter endt sommerferie, kommer tilbage og oplever at hendes allerbedste ven Bitte har leget med en anden pige fra klassen, der hedder Pernille. Nu bliver Fine frygtelig jaloux og tror, at Bitte og Pernille griner ad hende. Hun føler sig udenfor. Selvom Bitte gerne vil lege med Fine, er hun smadder sur og ked af det. Fine afviser Bitte og kræver, at Bitte skal droppe Pernille og kun lege med hende! Samtidig starter der en ny pige i klassen. Det er Agathe der bor i kollektiv.

”Frøken Fine har været på ferie” er en letlæsningsbog i serien Carlsens Stribede for børn, der lige er begyndt at læse selv. Emnet venskab i indskolingsalderen er et vedkommende og evigt aktuelt tema, børn altid vil kunne forholde sig til. Bogen vil også være fantastisk fin til oplæsning for de største børn i børnehaven. Ikke mindst qua de glade og friske illustrationer af Mette-Kirstine Bak.

Katrine Marie Guldager sætter på flot vis ord på de svære følelser og frustrerende tanker der kan opstå, når ens bedste ven kigger til en anden side. Det er både humoristisk, spændende og tankevækkende læsning, når man er et barn på 6-8 år!

Køb Frøken fine har været på ferie online

Skriv et svar