FC Mezzi2: Kamp til stregen

Daniel Zimakoff er på banen igen med endnu en herlig fodboldserie – FC Mezzi – til børn, der lige er kommet i gang med at læse.
Bolden er fløjtet, og vi er nu i gang med 2 bind i serien under titlen ”Kamp til stregen”.
FC Mezzis fodboldhold består af både drenge og piger. Johan og vennerne bliver udfordret på banen, men har det rigtig sjovt. Det er rigtig fodboldglade unger, der brænder for deres sport. Johans forældre bakker op om hans sport.
Denne entusiasme for fodbolden smitter hele vejen igennem bogen, hvor vi følger mixholdet igennem de forskellige kampe. Der er drama og det er dejlig læsning! Skønt at der er piger på holdet. Indimellem går det godt og andre gange ryger holdet ud i lidt modvind. Der er flyttet en ny dreng ind på vejen. Zlatan kommer fra Kroatien og er skrap til boldspillet.

FC Mezzi er dejlig læsning for børn på begynder og mellemtrinnet, der selv er vilde med boldspillet og gerne vil læse om fodboldkampene. Forfatteren har efterhånden skrevet en række fine bøger og serier om netop fodbold, og er god til at skildre sammenholdet på et hold på godt og ondt. Hverdagslivet i og udenfor banen er fint formidlet i børnehøjde og uden al for mange svære ord og detaljer. En enkel, glad og ligetil bog, der fremmer læseglæden.

Køb FC Mezzi2: Kamp til stregen online

Skriv et svar