Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog for drenge

Drengene er i fokus i denne version af Alvildas populære serie af kæmpestore krusedulle-tegne-malebog.
Alt kan ske og alting sker næsten også i denne fantastiske male- og kreativitetsbog af James Maclaine, Erica Harrison, Tane Williams, Fred Blunt og Non Figgfra forlaget Alvilda. Drengene kan glæde sig til masser af motiver fra den klassiske maskuline verden, hvor supermænd, dinosaurusser, robotter, kranier, ufoer, skibe, storbyer, biler og tandhjul hører til. I hvert fald efter den stereotype opfattelse, men ikke desto mindre er vil motiver som disse have stor appel til de fleste drenge. Og netop drenge har måske været lidt forsømt udi gode, lækre og spændende male- og aktivitetsbøger.

Men med denne herlige aktivitetsbog fuld af fortrykte motiver, er der lagt op til ren forkælelse for tegne- og maleglade drenge – og alle andre glade drenge der har brug for et roligt pusterum.

Drengene bliver hjulpet godt på vej udi det kreative univers, med sjove ideer til hvordan de kan forvandle forskellige figurer, motiver, klatter og former til deres helt eget unikke motiv. Sjovt og anderledes, men super skægt!

Særligt udfordrende er måske især siderne med små tern og oplæg til konstruere mønstre selv. Eller hvad med at forvandle en stribe fingeraftryk til ansigter. Ideerne er mange og meget overraskende, men det gør det kun til en herlig oplevelse at bladre løs og frem for alt at male, tegne og splatte løs i Alvildas nyeste aktivitetsbog. På alle måder en bog der giver barnet udfordringer, underholdning, leg og læring på én og samme tid.

Bogen er på 128 sider og måler 33 X 24 cm, så der er god plads på siderne til at være krea!

Køb Alvildas kæmpestore krusedulle-tegne-malebog for drenge online

Skriv et svar