4 idéer til gode kalendergaver til børnene

Her på siden skriver vi om alt det, der er relevant for børnefamilier, og derfor kommer vi selvfølgelig også med nogle idéer til, hvad der skal i børnenes pakkekalender i år. Nedenfor får du 4 idéer til sjove og gode gaver til de små. Hvis du mangler inspiration alligevel, vil vi pege dig i retning af flere idéer til dig og dine børn i juletiden.

De billige

Der er 24 dage i december, så ikke alle gaverne kan være lige store. Og kalendergaver behøver ikke at være store, før børnene bliver glade. Ofte er det tilmed netop de små, hyggelige ting, der gør julemåneden bedre for dem. Et enkelt stykke chokolade, små ting til skolen som en blyant, et viskelæder eller et frikort til en ekstra time foran skærmen, hvis I i familien har en begrænsning på dén slags underholdning kan gøre børnenes dag meget bedre, og det koster næsten ikke noget.

Leg godt med Lego

Som en lidt dyrere idé, men samtidig en sikker vinder, kan man købe noget Lego til de lidt yngre børn. Lego kan være dyrt, men der er en del pakker, der ikke koster alverden, og der er det tilmed oplagt at hygge med familien, når det skal samles. Man kan selvfølgelig også købe de lidt større pakker, hvis budgettet er til det, men uanet størrelsen er Lego i hvert fald en ting, børnene med sikkerhed vil blive glade for.

Støt dine kreative børn med opgavebøger

Der er mange muligheder, hvis man vil give sine børn noget, der ikke kun er usundt eller leg. Opgavebøger er nemlig en kategori af ting, der kan lære børnene nogle ting, mens de selvfølgelig stadig har det sjovt. Det kan være malebøger til de helt små, men de lidt større kan sagtens hygge sig med kryds og tværs eller Suduko. Sidstnævnte kan desuden klares online eller med diverse apps på iPad’en, der fås i både gratis og købte version, hvor de købte har lidt flere funktioner.

Ting til de lidt ældre

Pakkekalender er noget, man kan være glad for uanet alder, så der er selvfølgelig også nogle gode idéer til teenagerens pakkekalender. Der er ting til badeværelset som deo, shampoo, hårprodukter osv., og man kan købe tøj som sokker og andet, der ikke helt fortjener en julegave for sig. Mange unge har også interesser, og der er et væld af magasiner derude, og et enkelt nummer af yndlingsmagasiner er også en virkelig god gave til det unge barn. Teenageren lever dog også i den digitale verden, så gavekort til videospil eller abonnement på streamingtjenester som Netflix og HBO vil med sikkerhed vække glæde. Det er også muligt at købe ”færdige” pakkekalendere, hvor der i forvejen er valgt 24 forskellige ting, så du sparer noget af arbejdet med at sætte den sammen. Hvis det ikke er løsningen for dig, og hvis du samtidig mangler inspiration, så kan du læse meget mere om pakkekalendere og andet julehygge lige her.