Joha body til baby

Uld bodyen er nok den vigtigste beklædningsgenstand i enhver babygarderobe. Det ved enhver nybagt forælder. Men hvilken body skal man vælge, for der er mange muligheder?

Joha er er et dansk mærke, der er specialister i baby- og børnetøj. De har klædt de danske babyer på i mere end 50 år. De var de første tøjproducent i Danmark der fremstillede uldundertøj til børn.

En Joha body er et stykke kvalitet til dit barn som holder barnet tempereret, har god pasform og som holder længe og kan gives videre, når dit barn vokser fra størrelsen.

Joha producerer mange forskellige typer af bodyer, så hvilken skal man vælge? Det afhænger især af årstiden. Der er især 2 forskellige typer at vælge imellem; Joha uld body og Joha uld silke body. Som grundregel kan man sige, at en body i ren uld er varmere end en i uld silke. Silken tilføjer især 2 ting, ekstra åndbarhed og ekstra slidstyrke. En uld body er i sig selv meget åndbar, da ulden er god til både at isolere og til at suge fugt. Blandet med silke så bliver den endnu bedre til at ventilere kroppen. Det er en fordel hvis du har det man kalder et varmt barn. Det er barnet der altid har røde kinder og varme tæer. Uld silke bodyen er også en god løsning til sommermånederne til alle babyer. En uld body er derimod god til de køligere måneder samt til de ”almindeligt tempererede børn”. De babyer der godt kan blive kolde.

Ud over hvad bodyen er lavet af, så har Joha også 3 overordnede typer eller snit. Der er den langærmede body, den kortærmede body og så bodyen uden ærmer. Vælg en kortærmet Joha body eller body uden ærmer til de varmeste måneder eller til en varm baby om vinteren, som får en bluse eller trøje over. En langærmet Joha body er god til efterår og vinter og kan bruges uden andet over. Er det rigtig koldt, kan man bruge en bluse eller en vest over den langærmede body.

Hvorfor så vælge en body fra Joha? Joha er et dansk mærke som er kendt for deres gode kvalitet og pasform. Deres klassiske basismodeller har et tidsløst og skandinavisk snit, som kan bruges til hverdag og fest. Joha har om nogen erfaring med at lave babytøj og børnetøj i uld. De har fremstillet undertøj i uld til babyer siden 1963. Det meste børnetøj fra Joha er Svanemærket og lever derfor op til meget strenge miljøkrav. Det gælder også deres uld body. Køber du en Joha uld body til dit barn, så får du et kvalitetsprodukt, du vil blive glad for, og som vil holde i lang tid.