Det skal du lave med dine børn i december

December er en helt speciel måned. Det er som om, at alting er lidt mere hyggeligt, og at tid med familie og venner bliver prioriteret lidt højere end i andre måneder.

Hvis du har børn, er december især en helt særlig måned. Her får du en række idéer til, hvad du kan lave sammen med dine børn for at få nogle hyggelige stunder i december.

Lav fine juledekorationer sammen

Hvis der er noget, der er hyggeligt i december, så er det at lave juledekorationer. Når du skal lave juledekorationer sammen med dine børn, kan I starte med at tage i skoven efter grankogler, mos, grene, bær m.m., som I kan bruge til jeres dekorationer. Det er bare på med et par varme sweatshirts, nogle vinterjakker og et par gode støvler.

Efterfølgende kan I sætte jer hjem sammen og lave dekorationer, imens I drikker varm kakao og lytter til jeres favoritjulemusik.

Bag nogle lækre julesmåkager

Det er ikke en rigtig december måned, hvis I ikke spiser en masse lækre julesmåkager. Det hører sig julen til. Det er hyggeligt at spise julesmåkager, men det er mindst lige så hyggeligt at bage dem sammen. Det er både de store og små, der kan være med i køkkenet, når der skal bages småkager. I kan altid være kreative med glasur og pynt på jeres småkager.

Lav jeres egen julepynt

Udover juledekorationer kan I også lave jeres helt egen julepynt, der kan pynte i jeres hjem hele december. Hvis I samler en masse fint papir, lim, glimmer og sakse, er det bare at give den gas med at være kreativ. I kan lave julehjerter, julestjerner, guirlander m.m.

Igen er det rigtig hyggeligt, hvis I gør det, imens I drikker noget varmt og lytter til julemusik. I kan også altid sætte jeres yndlingsjulekalender på til.