Singleforælder? Så er onlinedating nok for dig

Er du enten nyligt eller længerevarende singleforælder, så ved du også, hvor svært det kan være at møde en ny. Er du endnu ikke klar til at lukke en anden ind i dit og dine børns liv, så er det også bare helt i orden. Men savner du tosomheden, når børnene er hos deres mor eller far, så er onlinedating måske vejen frem for dig.

Hvilken datingplatform du skal benytte, kan du få et overblik over på https://datingpilot.dk/. Her kan du læse mere om og udvælge lige præcis den platform der passer til dig. Fælles for dem alle er dog, at du møder mennesker online, og kan lære dem stille og roligt at kende, før I beslutter jer for at mødes.

Dater kun i ulige uger

På adskillige datingapps som Tinder og Happn kan man få en fornemmelse af hvor mange singleforældre der egentlig leder efter nye partnere. Langt de fleste skriver nemlig ofte, hvis de har børn i forvejen. Og næsten lige så mange er meget omhyggelige med at beskrive præcis hvornår de har børnene, og hvornår de er frie til at gå på dates. Dette gør planlægningen langt nemmere, og det kan være en fordel at finde dates som er børnefri i de samme uger som dig.

Introducer din date til børnene

Lad os sige du møder en skøn mand eller kvinde. Hvornår skal du så lade vedkommende møde dine børn? Det er en beslutning du helst skal tage med børnenes far eller mor. Og så ellers skal du følge din mavefornemmelse. Bliver det hurtigt seriøst mellem jer, behøver der selvfølgelig ikke at gå for længe. Tager du den derimod mere med ro, kan du sagtens give det lang tid, før børnene møder din næste partner.

Noget der dog aldrig må være motivation for at lade dem mødes er, at du skal se hvordan børnene og din nye date er sammen. Det vil aldrig være muligt hverken for din nye date eller dine børn med det samme at opbygge et godt forhold. Så det bedste råd er: Tag det med ro, og lad det hele ske langsomt.

Skriv et svar