Hvad vil du gerne have, at dine børn streamer på nettet?

Nu til dags har de fleste børn og unge adgang til internettet. Ofte har de en smartphone, tablet, computer eller adgang til en eller flere af disse. Det betyder også, at det kan være svært at kontrollere, hvad dine børn streamer på nettet, og hvor de gør det. Hvis du gerne vil have, at dine børn streamer sikkert, får du her forslag til hvor de kan gøre det.

Sponsoreret indhold

I en digital verden kan det være svært at styre hvad ens børn ser på nettet – og hvor de gør det. Streaming er populært blandt alle aldersgrupper, men især for unge er streaming og online tilstedeværelse blevet second nature. Det kan være svært at styre en teenagers internetforbrug, men når det gælder børn, især mindre børn, vil man som forælder gerne vide, hvad de ser på nettet. Mindre børn har ikke den samme kritiske sans som en teenager, og kan måske komme til at klikke på links til hjemmesider, som de ikke skal tilgå, når de søger efter indhold de gerne vil se. Derfor er det også ønskeligt, at du som forælder ved, at det sted dine børn streamer er trygt og sikkert. Både i forhold til indholdet og eventuelle skadelige links.

Ved du, hvor dine børn streamer?

Mange forældre er ikke klar over, hvad deres børn foretager sig på nettet. Det kan være svært at sætte en grænse for hvad børn må og ikke må, og man kan let komme til at føle, at man overvåger barnet, og måske ikke stoler på det. Det er dog vigtigt, at man som forælder definerer hvad der er i orden, og hvad der ikke er, i forhold til ens barns onlineadfærd.

Når det gælder små børn, der ikke er til stede på sociale medier endnu, og ikke surfer rundt på nettet, behøver man måske ikke at være så nervøs. Det kan dog være en god idé at sørge for, at når de ser noget, så foregår det på en streamingtjeneste du har tillid til, og de ikke selv forsøger at finde frem til det de vil se på nettet.

Sikker streaming til de mindste

Det giver en forælder ro i maven at vide, at deres børn færdes sikkert på nettet. Derfor er det også vigtigt, at du kan guide din børn til at bruge en streamingtjeneste, hvor du ved, at de ikke bliver udsat for skadeligt indhold.

En streamingtjeneste som har en stor mængde børneprogrammer og børnefilm er eksempelvis ”Min Bio” hos Waoo. De har mere end 10.000 film tilgængelige, hvoraf en stor del er børnefilm, og børnevenlige programmer. Bruger man denne tjeneste, så kan man være sikker på, at ens børn ikke ser noget, som de ikke burde. Er du interesseret i at vide mere, så kan du her se streamingmuligheder med Waoo.

Ved at vælge en dansk streamingtjeneste, får du udover mere relevant indhold også en bedre sikkerhed for, at dine børn ikke støder på indhold, som du ikke ønsker at de skal se.